Familjekonsert: Majas alfabetssånger

Arena/Plats: Älmhults Folkets Hus
Kategori: Musik, teater och nöje
Datum: Fredag 3 apr 2020

För familj och barn från 4 år. ”Vi har en Ask, den är minst hundra år, den blir bara högre ju mer tiden går och jag har en gunga på lägsta grenen där sitter jag ofta och dinglar med benen.”
A som i Ask, E som i Ek och J som i Jordgubbe. Kom och ta del av sångerna och naturen i Majas värld tillsammans med Musica Vitae och välkände och uppskattade programvärden Olle Steimer. Det blir en musikalisk lek genom alfabetet med Kerstin Andebys tonsättningar av barnbokskonstnären Lena Anderssons verser ur klassikern Majas alfabet.

Självklart bjuds publiken in att sjunga med! Vid den här konserten medverkar förutom Musica Vitae också barn från årskurs 2 från Klöxhultsskolan och årskurs 1-2 från Montessoriskolan.

Föreställningens längd: 45 minuter. Biljetter à 50 kr finns att köpa på Älmhults bibliotek och på Muff från och med två veckor innan föreställningen.

Arr: Älmhults kommun och ABF

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
3 Apr
Fredag 3 apr 2020 10:00 - 11:00 Älmhults Folkets Hus

Kontaktinformation

Kontaktperson
Älmhults bibliotek
Arrangör e-post
bibliotek@almhult.se

I närheten av


Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland. Hitta din lokala turistbyrå https://www.visitsmaland.se/sv

Build: 2020-02-19 18:30:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-5814.cbischannel-347.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails