Visit SV

Julkonsert - En strålande jul

Kategori: Kultur och konst, Musik, teater och nöje, Evenemang
Datum: Lördag 11 dec 2021

Minopera och Destination Möckelsnäs bjuder in till en stämningsfull och musikalisk högtidsstund med älskade örhängen ur den rika julrepertoaren blandat med skön pianomusik, sprittande operett från Wien och en doft av ”Christmas in New York” !

AnnaKarin Ranelf sopran i Minoperas ensemble och med mångårig erfarenhet som operasolist vid bl a Drottningholmsteatern, Norrlandsoperan, Dramatiska Institutet och Smålands Musik och Teater. Med sig har hon två av Smålands mest framstående pianister, Pia Bygdéus (Kungliga Musikaliska Akademien) och Kerstin Jansson (Smålands Musik och Teater).

Julkonserterna framförs före det spännande julbordet på Herrgården och de kan med fördel bokas bägge på en gång för en total och ”mättande” julupplevelse. Konserterna går givetvis även att boka som enskilt event.

Arr: Möckelsnäs Trädgård Kultur

Datum/Tidpunkt

Datum Tidpunkt Arena/Plats
11 Dec
Lördag 11 dec 2021 16:30 Möckelsnäs Trädgård och Kulturcentrum

Kontaktinformation

Mobilnummer
+46 076-861 05 28
Kontaktperson
Ingemar Ljungqvist
E-post
ingemar@mockelsnastradgard.se
Webbsida
https://www.destinationmockelsnas.se/se-gora/evenemang/

I närheten av


Kundservice

Personlig service får du från någon av våra turistbyråer i Småland. Hitta din lokala turistbyrå https://www.visitsmaland.se/sv
Build: 2021-12-09 11:39:52, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-5814.cbischannel-347.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails