Visa evenemang

Bildbeskrivning saknas
Datum
lördag 2 nov, 15.00–16.00
Plats
Folkets hus
Adress
Skolgatan 18, 343 31 Älmhult, Sweden
Arrangör
Riksteatern Älmhult

Marianne och Jag - Marianne and I

  • In English: A fun and comical contemporary circus performance with speed and flair - and a secret. Children and families are offered a humorous experience and circus technique at a high level.

En lustfylld och komisk cirkusföreställning med fart och flärd - och en hemlighet. När föreställningen ska till att starta är det något som inte tycks gå som det ska. Vem ÄR den mystiska assistenten som utför dessa svindlande trick, och HUR kan hon uppenbara sig så fort?

I denna samtida cirkusföreställning bjuds barn och familj på en humoristisk upplevelse och cirkusteknik på hög nivå. Publiken dras med i Linns försök att förstå vad det egentligen är som händer, och får följa karaktärerna när de stöter och blöter på varandra. Kommer de att hitta ett sätt att samexistera och vara sig själva?

Både bakom föreställningen och på scen står tre systrar: storasyster Linn och tvillingarna Karin och Hedvig - samtliga med gedigen bakgrund och utbildning inom samtida cirkus i såväl Sverige som på den internationella arenan.

Utvecklingen av föreställningen har genomförts med stöd från Vara Konserthus, Konstnärsnämnden, Region Östergötland, Norrköpings Kommun, Riksteatern, NyCirkus Öst.

Medverkande Linn Brodén Hedvig Brodén Karin Brodén

Konstnärligt team Regissör: Niki McCretton Idé och Koncept: Linn Brodén Scenograf & Kostym: Marie Moberg Cirkuskonstruktör: Mattias Lindström Scenkonstruktion: Tom Richmond Ljusdesign: Tom Richmond Producent: Apocalyptic Circus

Popcorn och dricka ingår i biljetten!

Datum och tid